Go-Parts Oy

GO-PARTS OY

Meillä Go-Parts Oy:ssä asiakkaista huolehtiminen on ollut aina kasvavan yrityksemme perusta. Me emme myy vain tuotteita ja palveluita, me luomme asiakassuhteita, joista pidämme kiinni.

Avoin, rehellinen tapa toimia ja laadukkaat tuotteet ovat yrityksemme tärkeimpiä kulmakiviä, tämä mahdollistaa jatkuvan kehityksen asiakasyritystemme kanssa.

Go-Parts Oy on auto- ja teollisuudenalan maahantuonti- ja tukkuliike. Yritys on perustettu vuonna 2006. Pääkonttorimme sekä varastomme sijaitsevat Lahdessa. Asiakaskuntamme rakentuu auto- ja rengasliikkeistä, korjaamoista sekä erilaisista teollisuudenalan yrityksistä. Laadustamme kertoo usean merkin edustus Suomessa sekä tiivis yhteistyö kotimaisten ja ulkomaisten sopimustoimittajien ja -valmistajien kanssa.

Varsinaisen päätoimialan lisäksi Go-Parts Oy on erikoistunut myös asiakkaan logolla varustettuihin liike- ja mainoslahjoihin sekä kattavaan valikoimaan erilaisia myynninedistämisen materiaaleja messuja ja yritystapahtumia varten.

Vahvan taloudellisen aseman ja kannattavuuden osoituksena Bisnode Finland, on myöntänyt Go-Parts Oy:lle korkeimman AAA-GOLD luottoluokituksen.

Dun&Bradstreet on myöntänyt Go-Parts Oy:lle kansainvälisen Lowest Credit Risk 1 – luokituksen. Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa

Myönnetty AAA-GOLD ja D&B Lowest Credit Risk luottoluokitukset ovat merkki siitä, että Go-Parts Oy on luotettava, turvallinen, sekä vastuullinen kotimainen yritys nyt ja tulevaisuudessa.