Go-Parts Oy

TYÖMÄÄRÄYSSEINÄ - OMILLA MITOILLA

Tuotetiedot

Työmääräysseinät ovat valmistettu Suomessa Ruukin pellistä ja ne ovat erittäin laadukkaita.

Oikein käytettynä työmääräysseinät kestävät helposti 10-15 vuotta.

Ruukin peltien materiaalitakuu on 10 vuotta.

Työmääräysseinässä on aikajana 7:00 – 17:00, päivän töiden seurantaa helpottaakseen.

Työmääräysseiniä saatavilla 5:llä eri värillä, 1-10 asentajalle.

Voidaan tehdä myös asiakkaiden mittojen mukaan!

Työmääräysseinä ohjaa asentajia seuraamaan itse toimintaansa, saavuttamaan yritykselle säästöjä työajasta ja helpottamaan asentajan ja työnjohdon työtä. Asentaja näkee yhdellä vilkaisulla päivän kaikki työt, jotka työnjohto on työmääräysseinälle aikajärjestykseen laittanut. Kun kaikki asentajan päiväntyöt ovat selkeästi näkyvillä ja aikataulutettu, työnjohdon tai asentajan on helppo muuttaa työjonoa seinällä, mikäli tilanne sen vaatii.

Kun työ valmistuu ja asentaja toimittaa valmiin työn lokerikkoon, pystyy asentaja aloittamaan kysymättä seuraavan työn, joka on jonossa työmääräysseinässä seuraavana.

Näin ollen asentajien ei tarvitse odottaa työnjohtajalta seuraavia töitä, kun edellinen työ on valmistunut. Työnjohtaja voi esimerkiksi olla kiireinen asiakkaiden kanssa, ruokatunnilla, tms…

Työnjohto näkee lokerikosta heti, että työ on valmistunut ja laskutusvalmiit työt voi ilmoittaa asiakkaalle.

Työmääräysseinä maksaa itsensä nopeasti takaisin oikein käytettynä, jos työmääräysseinällä säästää esimerkkisi päivässä vaikka 15min per asentaja, näin ollen 8-10 asentajalla työmääräysseinä on maksanut itsensä takaisin 1-2 kuukaudessa. Tämän jälkeen ”optimoitu” hukka-aika on pelkkää tuottoa yritykselle.

Announce